© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam
© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam

 

NAPI PLUSZ  - HÍR-HALOMÉTEL, ITAL...  - KORZÓ    - FACEBOOK   - X 

 
Naptár
2025. Szeptember
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fontos
 

 https://twitter.com/CsitariPress

Blog

https://hu.euronews.com/ 

IMPRESSZUM
 

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 Klikk a Képre!

 

 

Gazdaság és Közélet 2006-2025

 
Forgalom
Indulás: 2006-09-02
 
ÉTEL, ITAL...
ÉTEL, ITAL... : Almás sült máj

Almás sült máj

Hozzávalók: 4 nagyobb, vagy 8 kisebb szelet borjúmáj, 4 alma, 10 dkg aszalt szilva, liszt, 1 citrom, 2 fej vöröshagyma, vaj vagy olaj, pici só, bors.  


    A májat lisztben megforgatjuk és forró vajon vagy olajon megsütjük, sóval, borssal fűszerezzük. A visszamaradt zsiradékon megsütjük a vékonyan felszeletelt hagymát, a kicsumázott, felszeletelt almát.

    Tűzálló tálba fektetjük a májszeleteket, rászórjuk a megsült hagymakarikákat, köré halmozzuk a megsütött almát és szilvát, s meglocsoljuk a pecsenyelével, és ha szükséges, forró sütőben 1-2 perc alatt összemelegítjük.

    A kész ételt sós burgonyával kínáljuk.

Még nincs hozzászólás.
 

HIR-HALOM