Gourmet Fesztivál: Középpontban a gulyás
Az éttermek szinte teljes hazai
élmezőnyét felvonultatja a budapesti Millenáris parkban május 30. és június 2.
között a Gourmet Fesztivál, amelynek idei kiemelt témája a gulyás lesz. "A
Gourmet Fesztivál mára egyértelműen a legfontosabb olyan hazai
csúcsgasztronómiai rendezvénnyé vált, amely széles tömegek számára is
elérhető" - mondta a fesztivált harmadik éve szervező Sziget Kft.
ügyvezetője a rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján.
Gerendai Károly közölte: idén 100 kiállítót
várnak, ezek fele a legjobb hazai éttermek közül kerül ki, míg mellettük
borászatok, cukrászdák, gourmet boltok termékei lesznek kóstolhatók. Most
először lesz kiemelt téma a fesztiválon: a gulyást valamilyen formában -
például leves, terrine vagy krém - minden résztvevő étterem elkészíti.
|