© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam
© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam

 

NAPI PLUSZ  - HÍR-HALOMÉTEL, ITAL...  - KORZÓ    - FACEBOOK   - X 

 
Naptár
2025. Május
HKSCPSV
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fontos
 

 https://twitter.com/CsitariPress

Blog

https://hu.euronews.com/ 

IMPRESSZUM
 

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 Klikk a Képre!

 

 

Gazdaság és Közélet 2006-2025

 
Forgalom
Indulás: 2006-09-02
 
ÉTEL, ITAL...
ÉTEL, ITAL... : SAJTKRÉMES HÚSCIPÓ

SAJTKRÉMES HÚSCIPÓ

Hozzávalók: 80 dkg darált hús, 2 szikkadt zsemle, 2 tojás, 2 gerezd fokhagyma, 4-5 fej vöröshagyma, 40 dkg túrósajt, 1 csomag snidling, pirospaprika, só, bors, majoránna, olaj.


    Összegyúrjuk a darált húst, a beáztatott, kifacsart zsemlét és a tojást. Ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, majoránnával, összezúzott fokhagymával. Ezután kiolajozott fóliára simítgatjuk, és a közepére tesszük az apróra vágott snidlinggel ízesített túrókrémet. Összenyomogatjuk a húst, hogy a túrósajt ki ne tudjon folyni. Majd kiolajozott tűzálló tálba fektetjük, fóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben majdnem készre megsütjük.

    A vöröshagymákat felszeleteljük, kevés olajon üvegesre pároljuk és a húscipó tetejét beborítjuk vele. Ezután visszatoljuk a sütőbe, és pár perc alatt szép pirosra megsütjük.

    Vajas burgonyapürét, párolt sárgarépát kínáljunk hozzá.

 

  2015.01.03.

Még nincs hozzászólás.
 

HIR-HALOM