© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam
© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam

 

NAPI PLUSZ  - HÍR-HALOMÉTEL, ITAL...  - KORZÓ    - FACEBOOK   - X 

 
Naptár
2025. Szeptember
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fontos
 

 https://twitter.com/CsitariPress

Blog

https://hu.euronews.com/ 

IMPRESSZUM
 

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 Klikk a Képre!

 

 

Gazdaság és Közélet 2006-2025

 
Forgalom
Indulás: 2006-09-02
 
ÉTEL, ITAL...
ÉTEL, ITAL... : A legújabb kollekciókat mutatja be a Konyhakiállítás a hétvégén

A legújabb kollekciókat mutatja be a Konyhakiállítás a hétvégén

 

A legújabb konyhabútor- és konyhagép-kollekciókkal, a hazai és nemzetközi gyártók újdonságaival, enteriőrökkel és gasztronómiai bemutatókkal várja a látogatókat a Konyhakiállítás péntektől vasárnapig a fővárosban. A Papp László Budapest Sportarénában több mint száz kiállító mutatja be a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait. A konyhabútor mellett az érdeklődők a legfontosabb konyhagépek, mosogatók, csaptelepek, munkalapok vagy konyhai eszközök területén is megismerhetik az újdonságokat, az év trendjeit.


    A tájékoztató szerint a főzés szerelmeseit mesteri kisgépújdonságok és szinte már professzionális konyhai felszerelések várják, amelyekkel a legkülönlegesebb receptek és kedvenc éttermi fogások is elkészíthetők. Ezeket az eszközöket használat közben is bemutatják a helyszínen, így minden funkciójuk pontosan megismerhető.

    Az esemény újdonsága a különböző stílusú enteriőröket felvonultató étkeződizájn-bemutató, ahol a látogatók megismerhetik az étkező-tálaló helyiségek legújabb trendjeit a minimáltól a nagyvonalún keresztül a country és rusztikusig, nem feledkezve el magáról a terítéskultúráról sem.

    A gasztronómiát illetően magas színvonalú főzőbemutatók, friss receptek és titkos praktikák tárulnak a látogatók elé, legyen szó akár az egészséges sütési-főzési technológiákról vagy 2013 desszertdivatjáról. A legjobb hazai séfek – köztük a két Gault and Millau-sapkás Pesti István és a tavalyi év cukrásza, Balatoni Brigitta – tartanak bemutatót a gasztro-színpadon.

Még nincs hozzászólás.
 

HIR-HALOM