© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam
© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam

 

NAPI PLUSZ  - HÍR-HALOMÉTEL, ITAL...  - KORZÓ    - FACEBOOK   - X 

 
Naptár
2025. Július
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fontos
 

 https://twitter.com/CsitariPress

Blog

https://hu.euronews.com/ 

IMPRESSZUM
 

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 Klikk a Képre!

 

 

Gazdaság és Közélet 2006-2025

 
Forgalom
Indulás: 2006-09-02
 
ÉTEL, ITAL...
ÉTEL, ITAL... : BUDAPEST: ÚJ HELYSZÍNEN RENDEZIK AZ IDEI BELVÁROSI SAJTFESZTIVÁLT

BUDAPEST: ÚJ HELYSZÍNEN RENDEZIK AZ IDEI BELVÁROSI SAJTFESZTIVÁLT

 

Új helyszínen, a fővárosi Bálnában várja vendégeit a II. Belvárosi Sajtfesztivál pénteken és szombaton. Az érdeklődők a magyar és külföldi sajtkülönlegességek mellett egyéb gasztronómiai érdekességeket is kóstolhatnak.


 

    Több mint százféle hazai és külföldi sajttal, különleges sajtkészítménnyel, borokkal, pálinkákkal, sörökkel és minden olyan minőségi, hazai termékkel találkozhatnak a látogatók, amely a sajtkultúrával szorosan összefügg - hangzott el az eseményt beharangozó hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

    A vendégek belepillanthatnak a sajtkészítés rejtelmeibe, a tejköpüléstől a többéves érlelési folyamatokig. A sajtmesterek a legnépszerűbb gasztroblogok közreműködésével azt is megmutatják, milyen ételek készíthetők el sajtból. Szakmai zsűri pedig megválasztja a "legnemesebb sajtot" is.

 

 2014.03.24.

Még nincs hozzászólás.
 

HIR-HALOM