© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam
© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam

 

NAPI PLUSZ  - HÍR-HALOMÉTEL, ITAL...  - KORZÓ    - FACEBOOK   - X 

 
Naptár
2025. Július
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fontos
 

 https://twitter.com/CsitariPress

Blog

https://hu.euronews.com/ 

IMPRESSZUM
 

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 Klikk a Képre!

 

 

Gazdaság és Közélet 2006-2025

 
Forgalom
Indulás: 2006-09-02
 
ÉTEL, ITAL...
ÉTEL, ITAL... : MUSTÁROS CSIRKEMELL

MUSTÁROS CSIRKEMELL

Hozzávalók: 60 dkg filézett csirkemell, 2 tojás, mustár, 1 dl olívaolaj, sültcsirkefűszer, liszt, só, bors.


    A felvert tojásokat összekeverjük csirkefűszerrel, mustárral, olajjal és annyi liszttel, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. A húsokat belemártjuk és egy napig letakarva pácoljuk. Kevés felforrósított olajon vastag bundájukkal együtt, mindkét oldalukon megsütjük.

    Ha kész, rizst, vagy fokhagymás, vajas burgonyapürét és friss zöldségsalátát kínáljunk hozzá.

 

  2014.05.28.

Még nincs hozzászólás.
 

HIR-HALOM