© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam
© A Gazdaság és Közélet online változata - XX. évfolyam

 

NAPI PLUSZ  - HÍR-HALOMÉTEL, ITAL...  - KORZÓ    - FACEBOOK   - X 

 
Naptár
2025. Április
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fontos
 

 https://twitter.com/CsitariPress

Blog

https://hu.euronews.com/ 

IMPRESSZUM
 

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 Klikk a Képre!

 

 

Gazdaság és Közélet 2006-2025

 
Forgalom
Indulás: 2006-09-02
 
ÉTEL, ITAL...

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

BOCUSE D'OR: SZERDÁN INDUL A BUDAPESTI KONTINENSDÖNTŐ

   

Szerdán és csütörtökön rendezik meg tizenhét nemzet - köztük Magyarország - csapatainak részvételével a budapesti Hungexpón a világ legrangosabb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjét.

NAGYKANIZSAI FÁNKFESZTIVÁL: KÓSTOLÁS ÉS KARNEVÁL IS LESZ IDÉN

   

Tavaly csak online követhette a közönség a nagykanizsai Országos Farsangi Fánkfesztivál programjait, idén azonban már lesz kóstolás és karnevál is, de a koronavírus-járvány miatt csak kisebb rendezvények várják a fánkkedvelőket a dél-zalai városban.

AZ ÍZLETES RIZIKE LETT AZ ÉV GOMBÁJA

   

Az ízletes rizike lett az év gombája a Magyar Mikológiai Társaság honlapján rendezett közönségszavazáson - közölte a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hétfőn. Az ízletes rizike a bársonyos fapereszkét és a vöröses nyálkásgombát megelőzve nyert a szavazáson, amely 2022 legnépszerűbb fajáról döntött.

BOCUSE D'OR: KIHIRDETTÉK A BUDAPESTI KONTINENSDÖNTŐ TÁNYÉRTÉMÁJÁT

   

Három magyar burgonyafajta lesz a tányértéma a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjén, amelyet március 23-án és 24-én rendeznek meg Budapesten. A Bocuse d'Or Europe tizenkilenc csapatának a magyar konyha egyik legfőbb alapanyaga, a burgonya felhasználásával kell elkészítenie tányértémáját - közölték a nemzetközi szakácsverseny szervezői csütörtökön.

BUDAPEST: KARÁCSONYI MAGYAR ÍZEK UTCÁJA A MILLENÁRISON

   

Különleges karácsonyi kiadással jelentkezik a Magyar Ízek Utcája december 17. és 24. között a Millenárison, ahol a gasztrovásár mellett családi programok is várják az érdeklődőket.

ÖREG-TAVI HALÁSZFESZTIVÁL TATÁN

   

Húzóhálós lehalászással kezdődik Tatán, szombaton reggel a kétnapos Öreg-tavi halászfesztivál, majd a rendezvény szabadtéri kiegészítő programokat kínál vásári forgataggal, vidámparkkal, színpadi műsorokkal és különböző együttesek fellépésével - közölték a szervezők.

VASÁRNAP ÜNNEPLIK BUDAPESTEN A KÁVÉ VILÁGNAPJÁT

   

Kávékóstolóval, blend building bajnoksággal, szakmai beszélgetésekkel és minden eddiginél több kiállítóval ünnepli a kávé világnapját vasárnap a budapesti Akvárium Klubban a Kávé Napja elnevezésű rendezvény.

SZILVAÜNNEPET RENDEZNEK SZARVASON

   

Koncertekkel, gyerekprogramokkal és látványkonyhával is várja  az érdeklődőket a 23. Szilvanapok szeptember 10 és 12. között Szarvason.

SZÁZ CSAPAT KÜZD SZOMBATON A GYŐZELEMÉRT A TISZACSEGEI HARCSAPAPRIKÁS-FŐZŐ FESZTIVÁLON

   

Több, mint száz csapat mérkőzik meg egymással a kilencedik tiszacsegei harcsapaprikás-főző fesztiválon, szombaton. A versengésre az ország egész területéről és külföldről is jelentkeztek közösségek - jelentették be a szervezők csütörtökön a helyszínen, a csegei halászcsárdában.

KÉT ÚJABB BUDAPESTI ÉTTEREM NYERTE EL A MICHELIN-CSILLAGOT

   

Két újabb étterem, az Essencia és a Salt is Michelin-csillagot nyert a budapesti Michelin-kalauz csütörtöktől elérhető, legfrissebb kiadása szerint, amelynek kritikusai hat új étteremmel egészítették ki az ajánlott helyek listáját is.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

HIR-HALOM