© A Gazdaság és Közélet online változata - XIX. évfolyam
© A Gazdaság és Közélet online változata - XIX. évfolyam

 

NAPI PLUSZ  - HÍR-HALOMÉTEL, ITAL...  - KORZÓNYOMTATOTT VÁLTOZAT(archív  

 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fontos
 

 https://twitter.com/CsitariPress

Blog

https://hu.euronews.com/ 

IMPRESSZUM
 

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

   Flag Counter

 

ingyen webstatisztika

 

 

 Klikk a Képre!

 

 

Gazdaság és Közélet 2006-2024

 

 
Forgalom
Indulás: 2006-09-02
 
ÉTEL, ITAL...
ÉTEL, ITAL... : MICHELIN-AJÁNLÁSSAL RENDELKEZŐ ÉTTERMEK IS RÉSZT VESZNEK A TAVASZI ÉTTEREM HÉTEN

MICHELIN-AJÁNLÁSSAL RENDELKEZŐ ÉTTERMEK IS RÉSZT VESZNEK A TAVASZI ÉTTEREM HÉTEN

Michelin-ajánlással rendelkező éttermek is részt vesznek a tavaszi Országos Étterem Héten, amelyen idén több mint 150 vendéglő kínálja majd specialitásait március 9. és 19 között.


    Idén először 11 napon át tart majd a program, amelyre országszerte 151 étterem várja fix árú menüsorokkal azokat, akik asztalt foglalnak a rendezvényre - közölték a szervezők szerdán.
    A vendéglőkbe a program honlapján lehet előzetesen, korlátozott számban jelentkezni.
    Mint kiemelik, a tavaszi rendezvény újdonsága, hogy több, a Michelin Guide francia étteremkalauz által ajánlott, illetve Bib Gourmand minősítéssel rendelkező étterem is ott lesz a résztvevők között. Ilyen például az etyeki Rókusfalvy Fogadó, a balatonszemesi Kistücsök, a kéthelyi Lokal47, az egri Macok bisztró, a miskolci Avalon és a Végállomás Bisztró. Az 1997 óta létező Bib Gourmand minősítést azzal a céllal hozta létre a Michelin kalauz, hogy az éttermeket ár-érték szerint rangsorolják. A Bib Gourmand minősítésű éttermek a mérsékelt árak mellett vezetnek kiváló minőségű konyhát.
    Az Országos Étterem Hét több mint 10 éve várja tavasszal és ősszel azokat, akik megkóstolnák az ország legjobb éttermeinek legfrissebb kínálatát, megismernék konyháikat és a gasztronómiai trendeket. A résztvevő éttermek kifejezetten a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált, gyakran különleges alapanyagokat is tartalmazó, háromfogásos menüsoraikat, amelyeket egyedi, fix áron kínálnak.
    A vendéglátóhelyek évek óta három kategóriában mutatkoznak be. Idén a top kategóriában hatezer, a prémium kategóriában nyolcezer forinttól, az exkluzív besorolású éttermekben pedig tízezer forinttól kínálják a menüsorokat, szervizdíjjal együtt. Amennyiben valaki az adott étterem még szélesebb választékát szeretné megismerni, azt egy szintén az eseményre szabott, kedvező kiegészítő felár ellenében teheti meg.

  2023.02.22.
 

Még nincs hozzászólás.
 

HIR-HALOM     

 

- HOLTAN TALÁLTAK EGY FIATAL NŐT ÉS EGY GYERMEKET KAPUVÁRON

- HAMIS RUHÁKAT, PARFÜMÖKET ÉS JÖVEDÉKI TERMÉKEKET TALÁLTAK EGY ROMÁN FURGONBAN A PÉNZÜGYŐRÖK

- BUDAPEST: TÍZ ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK A RENDŐRÖK A KÖTÖZŐS DOHÁNYBOLTI RABLÓT

- PEST VÁRMEGYE: HOLTTESTET TALÁLTAK EGY KIÉGETT AUTÓBAN TINNYÉN

- ŐRIZETBE VETTEK EGY NOVAJIDRÁNYI FÉRFIT, AKI ÉLETVESZÉLYESEN BÁNTALMAZOTT EGY NŐT

- MEGÖLTE ÉLETTÁRSÁT, MAJD ÖNMAGÁVAL IS VÉGZETT EGY FÉRFI SZAMOSÚJLAKON

- LETARTÓZTATTÁK A MISKOLCI GYILKOSSÁG CSEH GYANÚSÍTOTTJÁT

- BUDAPEST: A NŐI ENERGIÁK A FÓKUSZBAN AZ IDEI GOURMET FESZTIVÁLON

- ELHUNYT A GYŰRŰK URA ÉS A TITANIC SZÍNÉSZE

- HOLTTESTET TALÁLTAK MISKOLCON, EMBERÖLÉS MIATT NYOMOZ A RENDŐRSÉG

- BUDAPEST: KULKA JÁNOST VÁLASZTOTTÁK A NEMZET SZÍNÉSZÉNEK

- EGYESÜLT ÁLLAMOK: NEW YORKBAN A MOZGÓKÉP MÚZEUMÁBAN ÜNNEPELTÉK A MAGYAR FILM NAPJÁT

- PEST VÁRMEGYE: CSATORNÁBA HAJTOTT EGY LOVASKOCSI ALSÓNÉMEDIBEN

- HOLTAN TALÁLTAK EGY NŐT AZ UTCÁN SZENTESEN